A hiányos védelmi rendszerekről
Tudta-e Ön (?),


hogy a gépkocsi tolvajok szinte minden esetben olyan gépjárművet tulajdonítanak el, ami tartalmazott gyári, vagy utólagosan beépített védelmi kialakítást?
A tolvajok sikerének az oka a hiányosan megtervezett gépjárművédelem. Ez a hiányosság nem más, mint a hozzáférhetőség!

Váltózár
a beépített váltózár nem véd kellően azért, mert a beépítés után a tolvaj kinyomott kuplung szerkezettel addig vontatja az Ön gépkocsiját, ameddig akarja! Ezenkívül leszerelhető a váltózár.


Kormányzár
Átlagosan három perc alatt hatástalaníthatóak


Elektronikus védelem
mivel minden gépjárművédelem hozzáférhető, ennél fogva az elektronikus rendszerek szó szerint percek alatt áthidalhatóak! Hogyan? A recept egyszerű. Tanulmányozd át az adott gépjármű típus elektronikáját, beleértve a computerét is. Ezek után vigyél minden lehetséges megszakítási pontra áramot az akkumulátorról, a computert meg cseréld ki egy általad használatos, mobil egységre. Biztos lehetsz a sikeredben! Innen már egyszerűen (persze kulcs nélkül is!) elindítható a kiszemelt gépjármű! Ön még nem gondolt arra, hogy így lopták el gépjárművét?! Vagy így fogják ellopni?


Rejtett kapcsoló
itt ugyanaz a helyzet, ami az elektronikus védelemnél. A tolvajt nem érdekli, hogy Önnek mit kell tenni ahhoz, hogy gépjárművét elindítsa (pl.: egyes kezelőgombok megnyomása, stb.)! Egyszerűen áthidalhatóak ezek a rendszerek is az előbb említett módon!


GPS
A GPS mesterséges és természetes úton zavarható, korlátozható. Ezt a szakemberek és a tolvajok is jól tudják! A már említett módon áthidalható az elektronikai védelem, miután blokkolták a GPS-t, illetve a beépített mobil telefont egy GSM STOP-pal.Budapest III. kerület, Szentendrei út 268.      .:.      Telefon: +36 70 703 4050      .:.      e-mail: info@kalmarpajzs.hu