Az Ön jogos elvárásai!

1.

  Tudatosuljon Önben, hogy a gépjárművédelem nem kereskedelmi tevékenység, hanem a legmagasabb biztonsági szinttel járó szolgáltatás, ahol Ön a gépjárműve biztonságáról kíván gondoskodni!

2.

  Tudatosuljon Önben és ragaszkodjon ahhoz, hogy Ön jogosan a maximális biztonságra törekszik: nevezetesen, hogy ne lehessen ellopni gépjárművét! Ragaszkodjon hozzá!

3.

  Minden körülmények között ragaszkodjon ahhoz is, hogy a gépjárművédelem beépítésekor Ön, vagy egy Ön által megbízott személy jelen lehessen, ahol Ön szerves részévé válhat a gépjárművédelem beépítésének! Ha ezt Önnek nem teszik lehetővé különböző kifogások által (mint például balesetveszély), akkor hagyja ott azt a céget, és keressen másikat! Ne feledje, hogy Önnek nem szívességet tesznek! Ön fizet, szolgáltatást vár, és jogai vannak! Joga van tudni, hogy mi történik a gépjárművével a gépjárművédelem alkalmazásának ideje alatt!

4.

  Minden esetben ragaszkodjon ahhoz, hogy megismerje személyesen azokat a személyeket név szerint is, akik az Ön gépjárművén bármilyen tevékenységet végeznek! Ez nagy mértékben hozzájárul a gépjárműve biztonságához!!! Tudatosítsa az adott szervizekkel, hogy Ön nem balek! Ennek megtagadása esetén visszakozzon!!! Ne feledje el, hogy nagyon sok gépjárművet lopnak el szervizelés után, mivel sokszor ekkor követik el a visszaéléseket a gépkocsi tulajdonosok ellen!!!

5.

  Soha ne a legolcsóbb eszközöket alkalmazza! Azok szinte semmire sem jók! Egy profi tolvajjal szemben nem védenek! Tudja, olcsó húsnak híg a leve!

6.

  Minden esetben érdeklődjön arról, hogy az Ön által kiválasztott gépjárművédelemmel felszerelt gépkocsik közül hányat loptak el, azaz milyen hatékonysággal fogja megvédeni a gépkocsiját! Tudakolja meg, hogy mit fog kapni a pénzéért! Legyen rámenős! A saját gépjárműve a tét!!! Vegye tudomásul, hogy sok helyen a szempont csak az értékesítés, ahol az Ön gépjárművének a biztonsága háttérbe szorul!!! Sokszor nem véletlenül!

7.

  Ha Ön GPS alkalmazásában gondolkodik, akkor ne felejtse el, hogy a GPS nem gépjárművédelem, hanem egy láthatóságot biztosító berendezés! Ne hagyja magát félrevezetni!

8.

  Ha Önt a gépjárműve garanciájának az elvesztésével fenyegetik azért, mert nem az adott kereskedő által kínált valamit alkalmazza, azonnal forduljon jogorvoslatért, mivel Önnel szemben törvénytelenül járnak el! (Bővebb információ a jogsértő magatartásokról: 0630 378 0 378)

9.

  Minden esetben alkalmazzon gépjárművédelmet! Ne feledje, hogy az Ön gépjárműve Önnek kell, hogy a legfontosabb legyen! Ezért Ön legyen az első személy, aki felelősséget vállal a gépárművéért!

10.

  Fogadja el azt a tényt, hogy a gépjárművet értékesítő cégek alkalmazottai nem biztonságtechnikai szakértők! Nekik az a fontos, hogy az adott gépjárművet értékesítsék. A gépjárművédelemhez nem értenek, kínálatuk kifejezetten kereskedelmi alapokon nyugszik, ebből fakadóan felelősséget sem tudnak vállalni a vélemény nyilvánításuk által, és akkor sem, ha történik egy gépjármű lopás!

11.

  Soha ne fogadjon el biztonságtechnikai szempontból véleményt autóvillamossági, illetve más jellegű szerelőktől! Ez ahhoz vezethet, hogy ellopják a gépjárművét! Egy kitűnő autóvillamossági szerelő nem biztonságtechnikus, ahogyan egy kitűnő biztonságtechnikus sem autóvillamossági szerelő.

12.

  Csakis olyan gépjárművédelmet alkalmazzon, amely hatékonyan képes védeni gépjárművét a profi tolvajok ellen, ha nem akarja, hogy ellopják a gépjárművét!

13.

  Soha nem keverje össze a gépjárművédelmet a casco biztosítással! A casco nem védi meg a gépkocsiját a tolvajokkal szemben, de szükséges dolog.

14.

  Alkalmazza a Pajzs Technológiát gépjárművédelemre, mivel annak paraméterei egyediek! A Pajzs Technológiával önerőből lophatatlanná tesszük a gépjárművét!


Budapest III. kerület, Szentendrei út 268.      .:.      Telefon: +36 70 703 4050      .:.      e-mail: info@kalmarpajzs.hu