Lopási módszerek, sikertelen lopási kísérletek


A Pajzs Technológia ezeket a lopási cselekményeket is sikeresen kiküszöböli.Az elmúlt 6 és fél év alatt az ügyfélkörünket közel 500 esetben támadták meg lopási szándékkal.
Ezért egy pár kiemelkedő és a jelentősebb lopási módszereket mutatjuk be egy-egy hozzá tartozó példával.


AUDI A6 lopási kísérlet


A gépkocsi értéke: 17.000.000 Ft.
Ezt a gépjárművet az utcáról akarták ellopni óly módon, hogy azt a gépjármű irány jelző lámpáin keresztül támadták meg. Majd a központi zár kinyitása után az utastérből akartak a gépkocsi motorterébe jutni. A Pajzs Technológia meggátolta az elkövetőket a lopás sikerében, természetesen ez a lopási cselekmény is megrekedt a kísérleti stádiumban.
Audi Q7 lopási kísérlet


A gépkocsi értéke: 18.500.000 Ft.
Ezt az Audi Q7 gépjárművet a szakszervízben készítették elő lopásra. Természetesen ez a lopási szándék is megrekedt a kísérleti stádiumban.
Megjegyzés: Sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy a gépjárműveket a szervizelés után lopják el. Ennek oka, hogy az adott szervizekben olyan emberek is dolgoznak, akiknek nem lenne szabad ott lenni.
BMW 320D lopási kísérlet


A gépkocsi értéke: 10.000.000 Ft.
Ezt a gépjárművet a tulajdonos házából lopták ki a gyári kulcsokkal együtt. A tolvajok csupán 2 percig tudták használni a gépkocsit, mivel a Pajzs Technológia rablás gátló funkciója a a gépjárművet leállította, az indítás gátló funkció az újra indítást megakadályozta, a Pajzs Technológia pedig a gépjárművédelmi rendszerhez való hozzáférést hiúsította meg!
Ez a gépjármű is természetesen a jogos tulajdonos birtokában maradt ugyanúgy, mint a közel 500 (!) lopási kísérlet során minden más gépjármű!
Sajnos a gépkocsi tolvajok nem riadnak vissza attól sem, hogy az Ön otthonába betörve az eltulajdonított értékekkel együtt a gépjárművét is ellopják!
A Pajzs Technológia ebben a szituációban is hatékony védelmet biztosít!
Volkswagen Passat lopási kísérlet


A gépkocsi értéke: 5.500.000 Ft.
Ezt a Volkswagen Passatot egy bevásárló központ parkolójából akarták ellopni, míg a gépjármű tulajdonosa vásárolt. A módszer roppant egyszerű. Vásárlás közben követik a gépjármű tulajdonosát, míg a csapat egy másik része ellopja a gépkocsit. A rizikó faktor nulla, az eredmény kecsegtető.
De nem a Pajzs Technológiával felszerelt gépjárműveknél! A gépjármű utasterébe való bejutás után a tolvajok megakadtak, a lopási szándék a kísérleti stádiumban megrekedt.


Budapest III. kerület, Szentendrei út 268.      .:.      Telefon: +36 70 703 4050      .:.      e-mail: info@kalmarpajzs.hu