Törvényi rendelkezés a termékfelelősségről a fogyasztók érdekeinek védelmében.

Az 1993. évi X. törvény egyértelműen kimondja, hogy:Az a gyártó, illetve szolgáltató, aki a termékével, illetve a szolgáltatásával másoknak kárt okoz, abban az esetben a károsultat kártalanítani köteles!
A kártérítés mértéke meg kell, hogy egyezzen a kár nagyságával.

Ez a gépjárművédelemre is igaz!
Cégünk rendelkezik termékfelelősség biztosítással annak érdekében, hogy a termékeink és a szolgáltatásunk ennek a törvényi rendelkezésnek is megfeleljen!

Ha a gépjárművédelem alkalmazásakor az Ön által választott cég, illetve szolgáltató nem rendelkezik termékfelelősséggel, illetve a termékfelelősség vállalását kérésre igazolni nem tudja, javasolt a termék, illetve a szolgáltatás visszautasítása! Ez mindenképpen az Ön érdekeit szolgálja!


Indoklás:


A termékfelelősség törvényi erővel egyértelműen a fogyasztó érdekeit képviseli. Azonban a termékfelelősség hiányában nincs semmi esélye arra a károsultnak, hogy az önhibáján kívül, és igazolható módon az érintett termék, vagy szolgáltatás okozta kár bekövetkeztekor kártérítésben részesüljön!


Kínálatunk, ami minden biztosító, hitelintézet és gépjárműtulajdonos jogos elvárása:


Részünkről csak olyan gépjárművédelem alkalmazása az elfogadott a hozzátartozó termék felelősség vállalással együtt, ami minden érintett félnek jogosan és egyformán nyújtja a biztonságot, a minőséget, és a megbízhatóságot!
Ez nem más, mint a Pajzs Technológia!


Budapest III. kerület, Szentendrei út 268.      .:.      Telefon: +36 70 703 4050      .:.      e-mail: info@kalmarpajzs.hu