A hozzáférhetetlenség elve

Figyelem!


A hozzáférhetetlenség alatt nem azt értjük, hogy „jól eldugtuk" a védelmi rendszert az autóban”! Tehát ez nem azt jelenti, hogy valahová elrejtettük a védelmi rendszert, mivel ez nem gátolja meg a tolvajt a lopási cselekményben! Hiába van eldugva a védelmi rendszer, ha a motorháztetőt a tolvaj ki tudja nyitni! Ugyanis ha a tolvaj kinyitja a gépjármű motorház tetejét, akkor a típusismeretnek és a felkészültségnek köszönhetően hatástalanítani is fogja azokat az elektronikai megszakítási pontokat, amiket a „jól eldugott” védelem aktiválna! Ez a tévedés általános! Ez az oka annak, hogy Ön hiába alkalmaz például egy titkos kapcsolót, vagy esetleg bármit, a tolvaj mégis ellopja a kiszemelt gépjárműveket! A gépjárművédelemben nincsen olyan, hogy valamit „eldugok”! A gépjárművédelemben a hozzáférhetetlen létezik! És a kettő dolog nem ugyanaz!Kiemelten fontos!


Hogy sem a gépjárművédelmi rendszerhez, sem pedig a kizárólag (!) motortérben aktivált, és a gépjárművédelem megvalósításához nélkülözhetetlen elektronikai megszakítási pontokhoz ne tudjon hozzáférni a tolvaj! Ezt jelenti a hozzáférhetetlenség elve!
Ha ez nem biztosított, akkor nem beszélhetünk védelemről! Ennek hiányában a beépített akár elektronikai, akár mechanikai berendezés, egység, vagy rendszer pont arra nem lesz alkalmas, amiért azt alkalmazták. A gépjárművédelemre!
Ezért kizárólag csak a hozzáférhetetlenné kialakított gépjárművédelem fogja megvédeni a gépjárműveket!Figyelem!


A gépjárművek motorház tetejének akár elektronikai, vagy akár mechanikai úton történő lezárása nem azonos a Pajzs Technológiával!
Ha mechanikai úton történik a motortér lezárása, akkor minden esetben kívül lesz egy zárszerkezet, ami a zárást elvégzi! Ebben az esetben többek között a zárszerkezet is az, ami hozzáférhető! Ezért egy hozzáértő, felkészült tolvaj szó szerint másodpercek alatt hatástalanítani fogja azt ugyanúgy, ahogyan más mechanikai eszközt is hatástalanítanak!
Gyakorlatilag ez annyi, mintha semmit sem tett volna a gépjárműve védelmének érdekében! Ami pedig a védelmet illeti, így tényleg semmi sem védi az adott gépkocsit!Kiemelten fontos!


A gépjárművek motorház tetejét kizárólag elektro- mechanikusan, és belülről zárjuk be! Nincs kívülről sem zárszerkezet, sem pedig más olyan nyitási lehetőség, amit a tolvaj felhasználhatna! Ezenkívül minden, a gépjármű gyári adottságaiból fakadó hiányosságokat külön mechanikai úton küszöbölünk ki. A nyitó bowdent fémszerkezetbe húzzuk, a motorháztető zárszerkezetét fém burkolatba rögzítjük! Ezért a tolvaj számára hozzáférhetetlen az így kialakított gépjárművédelem!
Gyakorlatilag az elektronikai, és a mechanikai összetevőket speciálisan ötvözve alkalmazzuk!Ez a Pajzs Technológia alapja!
Hiányosság!


Ha egy gépjárművédelmi kialakítás nem hozzáférhetetlen, akkor az a beépítés után egy felkészült tolvaj számára könnyen hatástalanítható! Az ok a hozzáférhetőség, ami a jelenlegi gépjárművédelmi rendszerek általános és közös hiányossága!


Budapest III. kerület, Szentendrei út 268.      .:.      Telefon: +36 70 703 4050      .:.      e-mail: info@kalmarpajzs.hu