Amennyivel többet ad a Pajzs Technológia

1.

  

A Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerek mindegyikére vonatkozó teljes körű pénz visszafizetési garancia.


Ha ellopnák a gépjárművét annak ellenére, hogy az tartalmazta a Pajzs Technológiát, akkor a pénzét hiánytalanul visszaadjuk!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a gépjárművédelem területén ez a szolgáltatás teljesen egyedül álló! Ezt egyetlen más cég sem vállalja fel az ügyfelei felé. Hogy miért? Érdemes rajta elgondolkodni.


2.

  

A Pajzs Garancia szolgáltatás.


Gépjármű lopás esetén a gépjármű aktuális piaci értékére vonatkozó részleges, vagy teljes mértékű kártalanítás. Ez a Pajzs Garancia.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a gépjárművédelem területén ez a szolgáltatás is teljesen egyedül álló, mivel egyetlen más cég sem kínálja fel azt az opciót, ami egy sikeres lopás esetén kártalanítást nyújt a gépjármű tulajdonosának! Hogy miért? Érdemes rajta elgondolkodni.


3.

  

Havi díj nélküli GPS szolgáltatás.


Minden esetben tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy nem a GPS-sel védjük meg a gépjárműveket, hanem a Pajzs Technológiával. Hogy miért? Mert a GPS-sel nem lehet védeni, csupán csak a gépjármű láthatóságát lehet biztosítani. Ezen kívül cégünk rá a bizonyíték, hogy lehet GPS-t havi díj nélkül kínálni. Hogyan? Nincs benne semmi különleges., csupán a gépjármű tulajdonosának el kell mondani azt az éppen nem apró részletet, hogy lehet havi költségek nélkül is GPS rendszer a gépjárművében.


4.

  

Újdonság a Pajzs Casco!


Cégünk nem csupán casco kedvezménnyel rendelkezik, hanem casco igény esetén szintén egyedülálló lehetőséget kínál, a Pajzs Cascot.

A Pajzs Casco az Uniqa Biztosító ZRt. saját casco formátuma, ami a legkedvezőbb feltételeket biztosítja azoknak a gépjármű tulajdonosoknak, akik erre igényt tartanak.

A kedvezmény mértéke az egyedi, 50% - 70% mértéket is elérheti!


5.

  

Ami a legfontosabb, a védelem. A Pajzs Technológia


Ha egy gépjárművédelem létezik, azt már nem lehet fokozni, hogy jobb védelem. Mert a gépjárművédelem nem mennyiségi tényező, hanem minőségi tényező. Minden szolgáltatásunk alapja a Pajzs Technológia. ami már önmagában is megvédi a gépjárműveket a lopások, a trükkös lopások és a rablások ellen. Gondoljon csak bele, hogy mennyit is ér az Ön gépjárművédelmi rendszere, ha az tartalmazza a hozzáférhetőséget, ami a jelenlegi gépjárművédelmi rendszerek és eszközök általános és közös hiányossága.

Érdemes rajta elgondolkodni.


Budapest III. kerület, Szentendrei út 268.      .:.      Telefon: +36 70 703 4050      .:.      e-mail: info@kalmarpajzs.hu